Termeni și condiții

Termeni si Fără sugestii document prin conținutul sau pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii si condițiile de utilizare a site-ului: econcept.ro

Site-ul econcept.ro este operat de societatea SPOTEXPO SRL, cu sediul social: Str. Armoniei nr.4 Targu Mures, înscrisă in Registrul Comerțului cu numărul J26/20/2012 CUI RO29526071. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea si cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si condițiilor enunțate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului econcept.ro își rezerva dreptul de a modifica in orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabila a persoanelor care il utilizează, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Conținutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decât cele expres si legal permise. Extragerea oricăror informații urmata de orice utilizare in scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere si fără a avea in prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor si condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord sa nu afectați si interferați in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a sitului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurați ca ați verificat specificațiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător si econcept.ro sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunță la cumpărare, fără penalități si fără invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, in cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Administratorul econcept.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertente (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiile au caracter informativ si pot conține accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesării si utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați ca va asumați integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care il deschideți pe website si, in consecința, va sfătuim sa asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il dețineți este compromisa, trebuie sa anunțați imediat administratorul site-ului. econcept.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului econcept.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si condițiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apară intre utilizatori si administratorii econcept.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va încercă mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi soluționat in instanță, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul econcept.ro își rezerva dreptul de a modifica structura si interfața oricărei pagini sau sub pagini a site-ului econcept.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveți întrebări sau nelămuriri in legătura cu acești termeni de utilizare, nu ezitați sa ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@econcept.ro

Shopping Cart