despre noi

.Uleiul de gătit poate fi reciclat în biodiesel. În niciun caz nu trebuie aruncat la gunoi sau în chiuvetă, deoarece este periculos pentru mediu. Cel mai bine este să filtrați eventuale resturi de mâncare și să colectați uleiul de gătit utilizat în recipiente pentru reciclare.Reutilizarea uleiului de gătit depinde de mai mulți factori, inclusiv de temperatură, timp și scop. Filtrați întotdeauna resturile alimentare, nu amestecați diferite uleiuri și țineți temperatura de gătire sub 190 de grade Celsius pentru a reduce riscul ca uleiul să devină periculos pentru utilizare.Ca o regulă de bază, grăsimile și proteinele ​​animale de orice fel nu ar trebui să fie compostate deoarece grămezile cu compost nu ajung să devină suficient de calde pentru a descompune grăsimile animale, creând potențial de dezvoltare a mucegaiurilor. Cel mai sigur e să colectați grăsimea ,uleiul într-un recipient.

nature, earth, sustainability-3289812.jpg

SCOPUL NOSTRU ESTE

Colectarea unei cantități cât mai mare de ulei/grăsimi pentru o natura mai curată, si de a  inspira și implementa soluții ecologice.

VALORILE NOASTRE

Reciclarea este singura formă cu scopul de a crește gradul de conștientizare asupra impactului devastator pe care deversarea uleiului alimentar uzat îl poate avea asupra mediului și de a contribui la informarea consumatorilor asupra beneficiilor pe care colectarea lui corectă le poate avea asupra vieții noastre de zi cu zi prin creșterea calității apei potabile și a aerului. 

Shopping Cart